Onze Merken

American Crew

American Crew biedt je de meest complete lijn verzorgingsproducten van topkwaliteit. Specifiek samengesteld en ontwikkeld voor de man. Crew is er voor de mannen die zich bewust zijn van hun uiterlijk en modebewust zijn. American Crew biedt u naast de vele shampoos en stylingproducten ook scheerproducten en lichaamsverzorgingsproducten. Alle producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bedoeld om het haar in een gezonde conditie te houden. American Crew, gegarandeerd een fantastisch uiterlijk en gevoel voor elke man.

Grooming producten

Verzorging voor de man is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Met een modern woord heet dat grooming. Wij verkopen verschillende grooming producten. De merken zijn voor ieder haartype; van dik tot fijn en van extreem krullend tot stijl haar.

De grooming producten die wij verkopen en waar wij mee werken zijn o.a.:

 

Baardproducten

Met baarden is het net als met alle dingen in het leven; Alles wat je aandacht geeft groeit. Dus zorg voor zachte haren, een gezonde huid en een heerlijke geur door er dagelijks wat baardolie in te doen. En maak het dan af met een beetje baardbalsem die je baard ook nog wat mooier in vorm brengt. Zo maak je van je baard een Baard en ben je klaar voor het echte werk!

De baardproducten die wij verkopen en waar wij mee werken zijn o.a.:

 

 

Onze Merken